Usahawan Perniagaan Internet Malaysia

Perniagaan Internet | Usahawan Internet Malaysia | Sipenglipurlara.com

Pelaburan yang menguntungkan

Apakah yang dimaksudkan dengan pelaburan?

Malaysia Internet Summit

Pelaburan bermaksud kita membelanjakan sesuatu wang bagi tujuan sesuatu terutama agar mendapat keuntungan. Ramai yang ingin melabur tetapi tidak tahu dimanakah tempat terbaik untuk melabur. Jawapannya mudah sahaja..

Pelaburan yang terbaik adalah melabur untuk ilmu yang mampu memberi manfaat pada diri kita. Apabila kita berilmu pastinya kita mampu membuat langkahan dengan lebih berhati-hati dan bijak didalam sesuatu tindakan. Disebabkan kekurangan ilmu, maka masih ramai lagi yang terjebak didalam skim-skim pelaburan SCAM. Mereka kehabisan banyak wang pelaburan kerana ingin cepat kaya.

Jika anda berminat didalam pelaburan hartanah, maka pelajarilah ilmu tentang hartanah.

Jika anda berminat didalam bidang pertanian, maka pelajarilah ilmu tentang pertanian.

Jika anda berminat didalam MLM, maka pelajarilah ilmu tentang MLM.

Dikesempatan ini saya ingin berkongsi sesuatu yang julung-julung kali berlaku bagi mereka yang berminat didalam Perniagaan Internet.

Pada 27 Februari 2010 bertempat di dewan PWTC yang boleh menempatkan seramai 2000 orang peserta akan berlangsungnya Malaysian Internet Summit (MIS).

Apa yang “bestnya” MIS ini?

Buat pertama kalinya terdapat 12 orang Speaker akan berkongsi ilmu mereka bersama kita. Didalam 12 orang itu juga terdapat mereka yang digelar Jutawan. Jutawan Internet terkenal, Dr. Irfan Khairi juga turut serta untuk berkongsi ilmu.

Cuba anda bayangkan, untuk pergi sesuatu seminar atau bengkel speaker yang berucap ini sekurang-kurangnya kita harus melabur RM357. Bagaimana kalau harga bagi 12 speaker? Namun pihak penganjur memberi anda bayaran hanya RM499 sahaja bagi mengutip ilmu 12 orang speaker yang pakar terhadap bidang masing-masing didalam Perniagaan Internet.

Jika anda ingin ketahui lebih lanjut:

Malaysia Internet Summit (Klik Sini)

Pssssstsss anda beruntung kerana menjadi pembaca blog ini kerana hanya Speaker dan orang tertentu sahaja yang boleh memberi jemputan ini ;-)

“Bergurulah dengan seseorang yang berjaya kerana kita bakal mengikuti jejak mereka”

Please install Disqus Worpdress plugin.